Seks turizem na Tajskem ti prinese marsikaj in shemale Tajke niso več nobena izjema. Izgledajo hudo seksi, le da imajo med nogami dodatek, ki marsikaterega nekoliko preseneti, če se ne spozna. Je pač treba bit odprtega duha in si reči, da si prišel na tajsko pravzaprav ravno zato, da bi doživel nekaj novega – in očitno imajo Tajke pač tiča. Shemale kultura je za njih nekaj povsem običajnega in če pripelješ v sobo shemale Tajko še ne pomeni, da si peder – to niso pravi moški. Ponudba shemale Tajk menda raste, kar gotovo priča o tem, da je tudi povpraševanja dovolj, in če obiščeš tajsko, menda moraš poskusiti tudi shemale seks. Pravijo, da je božansko in se marsikdo odloči, da se bo še vrnil – naslednjič prav z namenom, da poišče shemale seks, ne pa seks z žensko. Sicer je res, da so oboje precej ustrežljive in nimajo predsodkov glede tega, kdaj in kako je na vrsti seks, drži pa, da lahko ženske najdeš povsod, tako čudovitih shemale pa v zahodnem svetu tako rekoč ni – torej se izplača izkoristiti vsako priliko. Saj menda ne plačaš celega bogastva za letalsko karto in ne preletiš toliko kilometrov za to, da bi plačal za povprečje, ki ga lahko dobiš tudi doma.