Včasih poslušam kolege, kako se pritožujejo nad tem, da jim njihove punce in žene ne dajo, da so v postelji premalo zanimive in bi ves čas fukale samo v misijonarskem položaju, zaradi česar si ga potem mečejo na roke ob XXX filmih in sanjarijo o tem, kako bi kakšno pošteno pritisnili. Sam na srečo nimam teh težav in XXX filmi niso potrebni – no, razen, kadar kakšnega pogledava skupaj. Moja punca je veliko boljša kot vsak XXX posbnetek, saj se vedno potrudi, da me popolnomazadovolji, in pri tem ji ni odveč nobeno drkanje, nobeno fafanje, in tudi rit čisto rada nastavi. Če si skupaj pogledava kak XXX film, v katerem vidiva kaj novefam in ugotoviva, da nama je všeč, potem to vedno tudi preizkusiva, saj imava oba dovolj močan libido, da v seksu vedno uživava. Pravzaprav punca pravi, da ima itak najraje, kadar jo presenetim, zato se takrat, kadar se mi dvigne, vedno enostavno spravim na njo in ji porinem tiča med noge, ne glede na to, kaj dela. Je pa še nekaj, zaradi česar je veliko boljša od XXX filmov – rada ima, če ji dam pri fuku kaj novega v pičko, če na primer namažem svojega tiča s čokolado in se potem zarinem vanjo, ali pa če ji v vagino pljunem požirek piva ali šampanjca, ki jo potem žgečka z mehurčki. Sicer pa se zadnje čase odvija pri nama še prav poseben XXX film, ki ga tudi ne vidiš drugje – ker pričakujeva otroka, je še bolj potrebna kot ponavadi, saj pravi, da se ji zaradi hormobov kar meša, tako zaradi trebuščlka seksava tudi po petkrat na dan in me včasih popolnoma izmuči, ker me tako dolgo jaha.