Preberite tudi:
Povezave:

ZDIS


Rubež premičnin Med ukrepe, s katerimi lahko od dolžnikov izterjamo svoj dolg, spada tudi rubež premičnin. Kako učinkovit je?
Vsekakor je najbolje, da najprej poskusimo z izvršbo na dolžnikova finančna sredstva, saj s to dejansko takoj dobimo tisto, kar nam dolgujejo – torej denar. V kolikor dolžnik sredstev nima, pa prideta v poštev rubež nepremičnin in rubež premičnin. Za enega ali drugega se odločamo glede na višino dolga. Kadar gre za zneske, ki se jih lahko pokrije z odprodajo dolžnikovega premičnega imetja, se je vsekakor smiselno določiti za rubež premičnin. S tem dolžnik izgubi imetje, ki ga običajno pogreši bolj enostavno kot nepremičnino – še zlasti, če je njegova edina nepremičnina tista, v kateri biva. Vsekakor ni odveč, če pred odločitvijo preverimo tudi, kakšno imetje ima dolžnik – tako v uradnih virih kot na neuradne načine. Morda ima namreč premičnine, ki so vredne kar dosti denarja: avtomobile, plovilo, počitniško prikolico in podobno. Več »
health and fitness

Blackroll massagerole


Wenn wir ber unsere Fitness oder Gesundheit denken und fhlen jede Art von Schmerz und Stress in unserem Krper und dann werden wir in der Regel fr relaxer gehen, aber jetzt haben wir etwas anderes als die schwarz-Rolle Massage Rolle wird dies nur fr Fitness-Zwecke und die meisten der Menschen, die vor dieser Art von Problemen, die sie verwenden, um dieses Produkt zu schwarz-Rolle Massage Rolle nur fr Fitness sind, ist es sehr einfach zu bedienen und sehr erschwinglich im Falle von Kosten oder Preisen infizieren kann jeder einfach, aber dieses Produkt und kann die richtige Lsung von der get Problem schwarz-Rolle ist wie eine Massage Rolle, die leicht zu entfernen, kann jede Art von Schmerzen, um Ihren Krper zu kaufen einige bung in einem Tag oder jederzeit das ist nur fr die Ausbung Zweck und diejenigen, die vor einige Probleme wie Schmerzen, Stress, komfortabel Problem werden dann knnen sie dieses Produkt verwenden, die schwarz-Rolle Massage Roll und leicht zugnglich Ionen offenen Markt genannt wird. Več »
Za koga je numerologija priporočljiva? Za prav vse! Numerologija ni omejena s starostjo ali spolom, ampak jo lahko uporablja prav vsak izmed vas. Gre za vedo, ki je tesno povezana z matematiko. Preko rojstnega datuma, imena, naslova in podobno, lahko numerolog izračuna vaše srečne številke in predvsem je mogoče označiti vaš karakter, podzavest. Marsikdo se odloči za obisk numerologa, ko izbira ime otroka, spet drugi s pomočjo numerologije izberejo najboljši dan za poroko ter ostale pomembne življenjske prelomnice. Ste vedeli, da lahko tudi sami s pomočjo numerologije izračunate svoje osebnostno število, število življenjske poti, motivacijsko število, število srčne želje, zrelostno število in podobno. Preko spleta imate namreč na voljo kar nekaj spletnih strani, katere vas po korakih vodijo do pravilnega izračuna omenjenih števil. Zraven pa najdete tudi razlage za posamezna izračunana števila.

Numerologija je izjemno zanimiva in predvsem neverjetna. Sami smo bili presenečeni nad resničnostjo vsega izračunanega ter nad pridobljenimi podatki – v pozitivnem smislu seveda. Nikar ne odlašajte, izračunajte svoja števila še danes! Več »
Varnostni otroški avtosedeži
V kolikor so otroški avtosedeži v avtomobilu nameščeni dalj časa, lahko pustijo na avtosedežu odtise.
 
Kako torej preprečite, da ne bi ostali po prenehanju uporabe nadležni odtisi? Odtisi so problematični v primeru, da si želite lepih sedežev ali da želite po določenem času prodati svojega jeklenega konjička. Najbolje je, da pri nameščanju otroškega avtosedeža pod slednjega daste kakšno močnejšo krpo ali brisačo, ki bo zaščitila avtomobilski sedež. Največja težava je, če avtosedeži pustijo svoj odtis v usnjo ali kakšni dragi prevleki za avtosedež. V izogib temu se lahko odločite in namestite tudi prevleko za avtosedež, vendar se mnogi za slednjo varianto ne odločajo, saj želijo, da so njihovi sedeži videti lepi in iz prvotne tkanine ali usnja. Otroški avtosedeži so namenjeni varnosti otroka in nikakor niso designersko delo, kar mnogi starši pričakujejo. Na prvem mestu mora vsekakor biti otrokova varnost, otroški avtosedeži morajo biti varno, iz kakovostnih materialov, uporabni, omogočati morajo enostavno čiščenje, saj so otroci zelo nepredvidljivi in lahko kaj hitro pride do nesreče. Priporočljivo je celo, da se otroške avtosedeže prevleče z dodatno prevleko, pri čemer je čiščenje še lažje. Čiščenje je nujno v kolikor pride do bruhanja, če so otroški avtosedeži popackani s hrano, če so politi, če se otrok med vožnjo polila in nima plenice. Možnosti, kako se lahko otroški avtosedeži umažejo je veliko. Otroški avtosedeži so najpogosteje izdelani iz plastike, le nekateri deli so iz blaga, pod katerim se nahaja pena, da je otroški avtosedež mehkejši in bolj udoben. Plastika mora biti testirana, da je odporna na udarce in da se v primeru nesreče ne poškoduje, vendar kakovostno opravlja svojo nalogo.
 
Avtosedeži, ki so že bili udeleženi v kakšni izmed prometnih ensreč, niso več primerni za uporabo, saj je vprašanje ali bi tudi v primeru druge prometne nesreče še vedno dovolj kakovostno opravljali svojo nalogo.
Več »
Angelske karte mi dajejo moč Pred nekaj meseci sem izvedela, da sem zbolela za rakom. Kljub temu, da so mi ponudili dobre možnosti zdravljenja, je v takšnih trenutkih seveda težko ostati optimist, zato sem se odločila, da si pomagam. Izbrala sem angelske karte, ki mi sedaj vedno stojijo ob strani, ne glede na to, kaj mi prinese dan oziroma kako naporna je terapija. Angelske karte mi služijo kot osnova za lepe misli, kot osnova za meditacijo ter kot osnova za razmislek o vsem, kar se mi je v življenju pripetilo – predvsem lepega, kajti o slabih stvareh se ne izplača razmišljati. Poleg tega angelske karte pomagajo tudi moji družini, saj nam vsem skupaj pomagajo pri pogovorih in iskanju opore, še posebej pa sta angelske karte za svoji vzela moji hčeri, ki ju je vest o moji bolezni najbolj prizadela.
Več »
Koledar krožkov in aktivnosti Pravijo, da je materinstvo najlepši poklic na svetu, a hkrati prinaša tudi veliko obveznosti. Sama sem si zato pred časom uredila koledar, v katerega sproti vpisujem prav vse obveznosti, saj se mi je sicer pogosto zgodilo, da sem na kakšno pozabila. Tako me koledar opomni tako na tiste aktivnosti, za katere moram popoldne poskrbeti redno (sinovi treningi nogometa in hčerina glasbena šola), prav tako pa v koledar zapišem vse tisto, kjer moram biti bolj pazljiva, da ne pozabim: nogometne tekme, nastope s klavirjem, roditeljske sestanke, intenzivne vaje s pevskim zborom in podobno. Resnica je, da se koledar vsak teden zapolni skoraj do zadnjega kotička, zato si kar težko predstavljam, da sem bila včasih mnenja, da si lahko vse to zapomnim. In kaj je najboljše? Kadar mi koledar kaže, da me čaka dan brez obveznosti!
Več »
Traktor, avtomobil, nosorog, žirafa, celotno živalsko carstvo,... Traktor, avtomobil, nosorog, žirafa, celotno živalsko carstvo, helikopter in ostala prevozna sredstva, pribor za vrtnara, zdravnika, kuharja in druge poklice. Otroški voziček, dojenček, barbika, pribor za lišpanje, šminke in drugi lepotilni pripomočki, vse za žensko. Potem so še tu družabne igre. Res je, vse to kar smo naštevali, so igrače. In v vseh teh oblikah jih najdemo, zato lahko izpolnimo prav vsako željo in najdmo za vsakega otroka lai pa celo za odraslega ustrezno igračo.
In, kako so lepo te oblikovane, enostavno tako, da bi skoraj lahko verjeli, da je nosorog v pomanjšani obliki, ali pa katera druga žival. Pa vse te druge igrače. Kako so pristne in realne, vendar za razliko od pravih stvari samo iz plastike ali katerega drugega materiala. Prav, zaradi te pristnosti so tudi tako sprejete s strani otrok, da se lahko zares vživijo v določene vloge in si tako gradijo svoje lastno razmišljanje in obnašanje.
Otroci so središče našega sveta in se že od njihovega rojstva trudimo jim zagotoviti vse, kar potrebujejo za normalno otroštvo in odrašanje. V ta namen tudi izkoriščamo igrače, zato nam jih proizvajalci in ponudniki nudijo v vseh oblikah in možnostih. Da lahko malčkom zagotovimo takšno, katera bo prebudila v njem interes in bomo tako vplivali na njegovo zadovoljstvo. Četudi bo morebiti ta predmet zanimanja le za določen čas in bo njegovo pozornost prebudila kmalu popolnoma duga, tako je tudi prav, kajti na ta način spoznava svet in se uči.
Igrače so velikokrat tudi zelo poučne, kar je je dodaten razlog, da je izbira igrač skrbna in običajno kupimo takšne, s pomočjo katerih bo naš malček lahko tudi dopolnjeval svoje znanje ali pa hitreje prihajal do njega. Ker so tako majhni že tako dojemljivi, to lastnost izkoristimo tudi za to, da jih na določene reči dokaj hitro navadimo in privadimo ali pripravimo.
Več »
Zastavljalnica je več let hranila dragoceno broško Za marsikoga, ki se znajde v denarnih težavah, je zastavljalnica zadnja rešitev, in tako je bilo tudi v primeru Angleža, ki je pred nekaj leti zastavil broško, po katero se ni nikoli vrnil. Njene prave vrednosti očitno ni poznal ne on ne zastavljalnica, ki jo je imela kar nekaj let – niso je prodali, saj broške pač niso v modi, pa tudi trudili se niso kaj prida okoli tega, saj je bila zastavljena za majhen denar, ki ga zastavljalnica v resnici ni pogrešala. Povsem po naključju, med brskanjem po spletu, pa je uslužbenec zastavljalnice odkril, da gre dejansko za broško, ki ima veliko zgodovinsko vrednost – pripadala naj bi namreč ženi angleškega romanopisca, kupil pa naj bi ji jo za obletnico porok. Zastavljalnica je čez noč postala slavna in zanimanje za broško je hitro naraslo, tako da se je zastavljalnica nazadnje odločila, da jo proda na dražbi – in iztržili so preko dva tisoč funtov!
Več »
Gotovinski kredit, potreba po denarju Gotovinski kredit je potreba po denarju. Denarne potrebe so zelo različne. V današnjem času je značilnost veliko primerov potreb po denarju, da so umetno ustvarjene. Kar pomeni, da bi lahko človek brez njih z lahkoto preživel. Kakovost življenja bi sicer lahko bila na nekaterih področjih slabša, kar pa ne velja za splošne in osnovne lastnosti. Živimo v času potrošništva, katerega poganja želja podjetnikov, da iz denarnic posameznikov izvleče čim več denarja. Uporabljeni načini so pri tem zelo raznoliki, predvsem pa gre za slikanje potreb, ki so namišljene ali pridobitev lastnosti, katere so možne zgolj z nakupom. Značilnost so tudi razni oglaševalski triki, ki slikajo pozitivne lastnosti, negativne pa so bolj ali manj prikrite.  Večino oglaševanih lastnosti človek ne potrebuje nujno, brez njih ne bi nič bistveno drugače živel, lahko bi imel celo mnoge druge prednosti.

Vsem, ki se ne morejo upreti skušnjavi se pogosto ponudi gotovinski kredit. Omogoča hitro pridobitev dobrine in potešitev z njo povezanih želja in potreb. V nekaterih primerih je seveda poraba denarja smiselna. Predvsem gre za primere, ko pridobljene lastnosti oseba dejansko potrebuje in koristi ali v primerih, ko je možno ohranjanje investicijske vrednosti dobrine.

Gotovinski kredit bo v tem primeru, na eni strani koristil z uporabnimi lastnostmi, na drugi strani pa se vrednost ohrani. Človek z drugo besedo ne izgublja, ampak pridobiva vse raznovrstne dobrine. Več »
Stran 1 / 8 Stran:
1
2
3
4
5
6
7
8
>