Preberite tudi:
Povezave:

ZDIS


Angelske karte mi dajejo moč Pred nekaj meseci sem izvedela, da sem zbolela za rakom. Kljub temu, da so mi ponudili dobre možnosti zdravljenja, je v takšnih trenutkih seveda težko ostati optimist, zato sem se odločila, da si pomagam. Izbrala sem angelske karte, ki mi sedaj vedno stojijo ob strani, ne glede na to, kaj mi prinese dan oziroma kako naporna je terapija. Angelske karte mi služijo kot osnova za lepe misli, kot osnova za meditacijo ter kot osnova za razmislek o vsem, kar se mi je v življenju pripetilo – predvsem lepega, kajti o slabih stvareh se ne izplača razmišljati. Poleg tega angelske karte pomagajo tudi moji družini, saj nam vsem skupaj pomagajo pri pogovorih in iskanju opore, še posebej pa sta angelske karte za svoji vzela moji hčeri, ki ju je vest o moji bolezni najbolj prizadela.
Več »
Koledar krožkov in aktivnosti Pravijo, da je materinstvo najlepši poklic na svetu, a hkrati prinaša tudi veliko obveznosti. Sama sem si zato pred časom uredila koledar, v katerega sproti vpisujem prav vse obveznosti, saj se mi je sicer pogosto zgodilo, da sem na kakšno pozabila. Tako me koledar opomni tako na tiste aktivnosti, za katere moram popoldne poskrbeti redno (sinovi treningi nogometa in hčerina glasbena šola), prav tako pa v koledar zapišem vse tisto, kjer moram biti bolj pazljiva, da ne pozabim: nogometne tekme, nastope s klavirjem, roditeljske sestanke, intenzivne vaje s pevskim zborom in podobno. Resnica je, da se koledar vsak teden zapolni skoraj do zadnjega kotička, zato si kar težko predstavljam, da sem bila včasih mnenja, da si lahko vse to zapomnim. In kaj je najboljše? Kadar mi koledar kaže, da me čaka dan brez obveznosti!
Več »
Traktor, avtomobil, nosorog, žirafa, celotno živalsko carstvo,... Traktor, avtomobil, nosorog, žirafa, celotno živalsko carstvo, helikopter in ostala prevozna sredstva, pribor za vrtnara, zdravnika, kuharja in druge poklice. Otroški voziček, dojenček, barbika, pribor za lišpanje, šminke in drugi lepotilni pripomočki, vse za žensko. Potem so še tu družabne igre. Res je, vse to kar smo naštevali, so igrače. In v vseh teh oblikah jih najdemo, zato lahko izpolnimo prav vsako željo in najdmo za vsakega otroka lai pa celo za odraslega ustrezno igračo.
In, kako so lepo te oblikovane, enostavno tako, da bi skoraj lahko verjeli, da je nosorog v pomanjšani obliki, ali pa katera druga žival. Pa vse te druge igrače. Kako so pristne in realne, vendar za razliko od pravih stvari samo iz plastike ali katerega drugega materiala. Prav, zaradi te pristnosti so tudi tako sprejete s strani otrok, da se lahko zares vživijo v določene vloge in si tako gradijo svoje lastno razmišljanje in obnašanje.
Otroci so središče našega sveta in se že od njihovega rojstva trudimo jim zagotoviti vse, kar potrebujejo za normalno otroštvo in odrašanje. V ta namen tudi izkoriščamo igrače, zato nam jih proizvajalci in ponudniki nudijo v vseh oblikah in možnostih. Da lahko malčkom zagotovimo takšno, katera bo prebudila v njem interes in bomo tako vplivali na njegovo zadovoljstvo. Četudi bo morebiti ta predmet zanimanja le za določen čas in bo njegovo pozornost prebudila kmalu popolnoma duga, tako je tudi prav, kajti na ta način spoznava svet in se uči.
Igrače so velikokrat tudi zelo poučne, kar je je dodaten razlog, da je izbira igrač skrbna in običajno kupimo takšne, s pomočjo katerih bo naš malček lahko tudi dopolnjeval svoje znanje ali pa hitreje prihajal do njega. Ker so tako majhni že tako dojemljivi, to lastnost izkoristimo tudi za to, da jih na določene reči dokaj hitro navadimo in privadimo ali pripravimo.
Več »
Zastavljalnica je več let hranila dragoceno broško Za marsikoga, ki se znajde v denarnih težavah, je zastavljalnica zadnja rešitev, in tako je bilo tudi v primeru Angleža, ki je pred nekaj leti zastavil broško, po katero se ni nikoli vrnil. Njene prave vrednosti očitno ni poznal ne on ne zastavljalnica, ki jo je imela kar nekaj let – niso je prodali, saj broške pač niso v modi, pa tudi trudili se niso kaj prida okoli tega, saj je bila zastavljena za majhen denar, ki ga zastavljalnica v resnici ni pogrešala. Povsem po naključju, med brskanjem po spletu, pa je uslužbenec zastavljalnice odkril, da gre dejansko za broško, ki ima veliko zgodovinsko vrednost – pripadala naj bi namreč ženi angleškega romanopisca, kupil pa naj bi ji jo za obletnico porok. Zastavljalnica je čez noč postala slavna in zanimanje za broško je hitro naraslo, tako da se je zastavljalnica nazadnje odločila, da jo proda na dražbi – in iztržili so preko dva tisoč funtov!
Več »
Gotovinski kredit, potreba po denarju Gotovinski kredit je potreba po denarju. Denarne potrebe so zelo različne. V današnjem času je značilnost veliko primerov potreb po denarju, da so umetno ustvarjene. Kar pomeni, da bi lahko človek brez njih z lahkoto preživel. Kakovost življenja bi sicer lahko bila na nekaterih področjih slabša, kar pa ne velja za splošne in osnovne lastnosti. Živimo v času potrošništva, katerega poganja želja podjetnikov, da iz denarnic posameznikov izvleče čim več denarja. Uporabljeni načini so pri tem zelo raznoliki, predvsem pa gre za slikanje potreb, ki so namišljene ali pridobitev lastnosti, katere so možne zgolj z nakupom. Značilnost so tudi razni oglaševalski triki, ki slikajo pozitivne lastnosti, negativne pa so bolj ali manj prikrite.  Večino oglaševanih lastnosti človek ne potrebuje nujno, brez njih ne bi nič bistveno drugače živel, lahko bi imel celo mnoge druge prednosti.

Vsem, ki se ne morejo upreti skušnjavi se pogosto ponudi gotovinski kredit. Omogoča hitro pridobitev dobrine in potešitev z njo povezanih želja in potreb. V nekaterih primerih je seveda poraba denarja smiselna. Predvsem gre za primere, ko pridobljene lastnosti oseba dejansko potrebuje in koristi ali v primerih, ko je možno ohranjanje investicijske vrednosti dobrine.

Gotovinski kredit bo v tem primeru, na eni strani koristil z uporabnimi lastnostmi, na drugi strani pa se vrednost ohrani. Človek z drugo besedo ne izgublja, ampak pridobiva vse raznovrstne dobrine. Več »
Army shop, vezni člen z naravo Army shop je vezni člen z našim lepim naravnim okoljem v katerem živimo. Artikli, ki jih v trgovini dobimo bodo našo vez okrepili, omogočali nam bodo uživanje svobode, spokojnosti, brezskrbnosti ter vsega tistega, kar na eni strani v ubranem svetu pogrešamo, na drugi pa hodimo iskat v naše čudovito naravno okolje iskat. V naravnem okolju veljajo zakonitosti,  ki urbanem človeku v veliko primerih niso znane. Zato je za vsakega začetnika priporočljivo lastništvo vsaj osnovnih potrebščin. V prvi vrsti je to kakovostna obleka in obutev. Vojaško in pustolovsko naravnani artikli so dobra izbira, omogočajo kakovostno, varno in udobno preživljanja časa v naravnem okolju. Z njimi bomo zadovoljili vse najnujnejše zahteve urbanega človeka v času bivanja v naravnem okolju.

Gibanje in bivanje v naravi ima svoje tipične in značilne lastnosti, katerim se mora človek prilagoditi. Dobra prilagojenost omogoča pridobitev dobrih lastnosti bivanja in gibanja. Bivanje mora biti zagotovljeno na način, ki ne škodi tako zdravju človeka, kot tudi ne posega v naravno urejenost okolja. Zdravje človeka je osnovni pogoj dobrega bivanja. Army shop lahko nudi praktično vse potrebne artikle na dostopen način tako željam kot možnostim kupca.

Kupec zahteve oblikuje na podlagi svojih izkušenj iz preteklosti in pričakovanj za prihodnost. Army shop poleg tega preko prodajnega osebja nudi tudi veliko lastnih izkušenj, ki so pridobljene skozi dolgo in uspešno poslovanje s kupci. Več »
Točen čas je pomemben! Pri osnovah podjetništva pogosto naletimo na opozorilo, kako pomemben je točen čas. Vsi namreč vemo, da na poslovna srečanja in sestanke ne velja zamujati, ravno tako pa je točen čas pomemben v obratni smeri – prihod na sestanek več kot deset minut pred dogovorjenim ni priporočljiv – oseba, s katero smo dogovorjeni računa na točen čas in pred tem na nas ni pripravljena, torej nas ne more sprejeti: morda je še ni v pisarni, morda sestankuje s stranko pred nami in podobno. To pomeni, da moramo na sestanek počakati pri tajnici ali celo na hodniku, kar zna biti tudi neprijetno. Točen čas torej igra precej veliko vlogo v poslovnem svetu, zato se ga velja držati ter se s tem izogniti neprijetnim situacijam, ko se je treba opravičevati za zamudo ali iskati razloge za prezgodnji prihod.
Več »
Tarot karta dneva za lepši dan O vedeževanju iz kart ste gotovo že marsikaj slišali, mnogo ljudi pa ne ve, kaj je tarot karta dneva. To je karta, ki ni del obsežnejšega vedeževanja, temveč je karta, ki jo izberemo in ima pomen zgolj za posamezen dan – pove nam, kaj se bo dogajalo, na kaj moramo biti pozorni, kaj nas čaka … Tarot karta dneva je torej karta, ki ne posega v prihodnost, temveč je ključnega pomena v danem trenutku. Določa sedanjost. Ravno zaradi tega je najbolj smiselno, da se tarot karta dneva pogleda zjutraj, iz nje pa se ugotovi, kaj nas čaka ta dan oziroma kaj se že dogaja. Tako je lahko karta odličen vodnik, da si zagotovimo čim lepši potek dneva, saj že zjutraj vemo, na kaj je treba biti pozoren in kje nas čakajo težave.
Več »
Vedeževanje – skeč Pred kratkim sem se udeležila praznovanja Abrahama, kjer je abrahamovka hkrati skupaj z možem praznovala tudi 25. obletnico poroke – poročila sta se namreč prav na njen rojstni dan. Kot za vsako takšno veliko praznovanje, je bilo tudi za tega pripravljenih kar nekaj zabavnih točk, med katerimi je bila najbolj zanimiva prav gotovo vedeževanje.
Ena od sorodnic slavljenke se je preoblekla cigansko opravo in si nadela ime Fata Kurbizi, s seboj je imela stekleno kroglo in kadila. In povedala je, da bo slavljencema ponudila vedeževanje, da napove, kaj vse ju še čaka. Seveda smo se nasmejali do solz, saj ni šlo niti približno za vedeževanje, temveč je gospa Fata trosila same neumnosti, vmes nekoliko preklinjala, pljuvala in se hudovala čez bogove … Mislim, da se nisem še nikoli v življenju tako nasmejala. Več »
Stran 1 / 7 Stran:
1
2
3
4
5
6
7
>