Včasih si lahko privoščiš zabavo tudi z ljudmi, ki jih sploh ne poznaš, in ena takšnih možnosti je sex klepet, pri katerem se lahko o svojih fantazijah pogovarjaš z različnimi ženskami in si z njimi privoščiš tudi sex klepet v živo. Zanimivo je, kako drzne so ženske, ko si zgolj izmenjuješ sporočila, in kaj vse so pripravljene napisati. Očitno jim je sex klepet pisan na kožo,saj se ob njem sprostijo in pozabijo na vse zadržke, tako da običajno pišejo takšne stvari, da imam hitro povsem trdega in bi prav pasalo, če bi ga lahko tudi dejansko namočil. Z eno od punc, s katero sva si že nekajkrat privoščila hudi dober sex klepet sem se sedaj odločil tudi za srečanje in seveda so moja pričakovanja zelo velika, kajti glede na sporočila sem prepričan, da je izjemno strastna in seksi. Za srečanje sva se dogovarjala kar nekaj časa, saj je bila sama najprej mnenja, da ji sex klepet povsem zadostuje, a ko se ji nekaj časa prigovarjal, se je vendarle strinjala, da se dobiva na zmenku in najino klepetanje o seksu in vzburjanje preko sporočil nadgradiva. Prepričan sem, da ji ne bo žal, kajti zaradi njenih dosedanjih sporočil vem, da me bo povsem razvnela.